Roo rooms nude Vam dvije trokrevetne sobe. Puno  prozora, prozračni pamučni zastori i elegantni dekori, visoki stropovi i pomno odabrane boje kreiraju predivan ugođaj u kojem ćete sigurno uživati! Obje sobe imaju vlastitu kupaonicu. Ako trebate kinderbet za bebu ili dodatni ležaj, rado ćemo Vam izaći u susret!

 

_MG_9976

Iza vrata sa slikom Jamesa Deana je soba koja će vas iznenaditi prostranošću i nenametljivom elegancijom. Visoka polukružna lođa u staklu pruža vam fenomenalan pogled na grad, osobito noću. Elegantni dekori i prozračni zastori osiguravaju vam mir od vanjskog svijeta.

_MG_9933

Uz okrugli drveni klub stolić, na ugodnom kauču opustit ćete se kao u loži elegantnog restorana, a visoki stropovi ponudit će vam osjećaj slobode i opuštanja.

Minimalistički, a opet profinjeno uređena, ova je soba idealna za medeni mjesec, turistički boravak ili romantični bijeg iz svakodnevnice.

Ako putujete sa djecom, možda ćete željeti malo intimnosti – u drugoj trokrevetnoj sobi je postelja odijeljena od centralnog dijela visokim pregradnim zidom.

bed slider_MG_9998

Cijela je soba opuštena, svježa i prostrana, opremljena simpatičnim detaljima, poput zaobljene prugaste komode od punog drveta ili velikom satom-budilicom na zidu. U prednjem dijelu sobe ima puno prostora za dječju igru ili za opušteno druženje. Idealno okružje za sretne trenutke s obitelji ili prijateljima!

naslovna_slider_MG_0006